Hozzávalók:
1 vaníliarúd
25 dkg túró5 dl tejföl
2 dl tejszín
folyékony édesítőszer
4 lap zselatin
15-20 dkg eper
- A túrót törjük össze, majd keverjük el a tejföllel. Adjuk hozzá a vanílarúd kikapargatott magjait és lassú lángon melegítsük össze. Ne forraljuk!
- Édesítsük ízlés szerint.
- A zselatin lapokat áztassuk néhány percig hideg vízben, majd keverjük el a túrós masszában.
- Az epreket vágjuk össze kisebb darabokra és keverjük el a krémben.
- A tejszínt verjük habbá, majd lazán keverjük hozzá az epres krémhez.
- Töltsük ki poharakba, majd tegyük hűtőszekrénybe. 3-4 óra múlva fogyaszthatjuk.
2 megjegyzés:
Gyönyörűen néznek ki!
Köszönöm Ditta!
Megjegyzés küldése