A tepsis egytálételeknél amúgy is csak a fantáziánk szabhat határt.....
Hozzávalók:
1 kg apró szemű burgonya
40 dkg gomba
4 db cékla
4 fej lila hagyma
4 szelet kolozsvári szalonna
4 szelet házi szalonna
8 szelet karaj
- A karajt klopfoljuk ki és sózzuk be.
- A burgonyát főzzük meg félkeményre, majd húzzuk le a héját, és enyhén sózzuk meg.
- A gombát, a céklát és a hagymát tisztítsuk meg és szeleteljük fel nagyobb darabokra.
- Egy tepsibe öntsünk kevés olivaolajat és minden hozzávalót tegyünk bele. Utána fedjük le fóliával.
- 200 fokon 70 perc alatt süssük készre. Az utolsó 5-10 percben vegyük le a fóliát és hagyjuk hogy szépen megpiruljon az ételünk teteje.
1 megjegyzés:
A spontán dolgok a legjobbak!
Szerettem volna nálad vacsorázni Tegnyap:)
Megjegyzés küldése