Hozzávalók:
50 dkg csirkemáj
10 dkg kacsazsír
2 közepes fej vöröshagyma
2 kk só
5 kk majoranna
2 kk bors
10 szem aszalt szilva
2 ek tejföl
- A májat mossuk meg és távolítsunk el róla a hártyákat és az eres részeket
- A hagymát kockázzuk fel és dinszteljük meg a kacsazsírban. Közbe dobáljuk be a szilvákat is a hagymába.
- Tegyük bele a májat és a fűszereket, főzzük, de csak addig, amíg a máj épp megpuhul.
- Várjunk amíg kicsit kihűl és adjuk hozzá a tejfölt.
- Botmixerrel keverjük össze az egészet.
3 megjegyzés:
Jól hangzik, az aszalt szilva érdekes hozzávaló. Guszta!
Ez nagyon finom!! Az aszalt szilva különösen!! A fotó pedig szuppper!
Köszönöm! Szerintem is nagyon finom, nálunk biztos, hogy rendszeresen fog készülni. Az aszalt szilva nagyon kellemes ízt ad a májnak, úgy, hogy egyáltalán nem érződik ki az íze.
Megjegyzés küldése