Hozzávalók:
1 kg zöldborsó
80 dkg csirkemell
só
bors
olíva olaj
2 dl tejszín
2 db tojás
3 dl tejföl
20 dkg sajt (nálam a fele füstölt volt)
- A borsót sós vízben főzzük meg.
- A csirkemellet szeleteljük fel és sózzuk és borsozzuk be. Kevés olíva olajon süssük meg a csirkemelleket.
- A tojást a tejszínnel és a tejföllel és egy kis sóval, borssal keverjük ki simára.
- Egy tűzálló tálba tegyük bele a húst, majd tegyük a tetejére a borsót.
- Öntsük rá a tejszínes keveréket, majd szórjuk meg reszelt sajttal a tetejét.
- 200 fokon süssük készre. Az utolsó 5 percben fedés nélkül pirítsuk meg a tetejét.
1 megjegyzés:
Ez valóban könnyen elkészíthető, és nagyon finom lehet! Guszta !
Megjegyzés küldése