2013. március 13., szerda

Aszalt paradicsomos avokádókrém

Nagyon szeretem az avokádó alapú krémeket, tökéletes kenyérre való lehet és sokféleképpen variálhatjuk. Most nézem, hogy eddig még egy egy csokis avokádó puding valamint egy chilis változat került fel a blogra.

Ezt a receptet is megtekinthetitek a Kifőztük magazin márciusi számában.



Hozzávalók:
1 db érett, puha avokádó
1 gerezd fokhagyma
kb fél lime leve (citrom is lehet)


1 ek krémsajt



  1. Az avokádó héját húzzuk le és távolítsuk el a magját.
  2. Villával törjük össze  az avokádót.
  3. Keverjük hozzá a krémsajtot és a zúzott fokhagymát.
  4. Sózzuk, borsozzuk és adjunk hozzá  lime levet.
  5. Szeleteljük fel az aszalt paradicsomot és keverjük össze. Fogyasszuk tortillával, pirítóssal. 



Nincsenek megjegyzések:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails