Nagyon szeretem az avokádó alapú krémeket, tökéletes kenyérre való lehet és sokféleképpen variálhatjuk. Most nézem, hogy eddig még egy egy csokis avokádó puding valamint egy chilis változat került fel a blogra.
Ezt a receptet is megtekinthetitek a Kifőztük magazin márciusi számában.
Hozzávalók:
1 db érett, puha avokádó
1 gerezd fokhagyma
kb fél lime leve (citrom is lehet)
só
1 ek krémsajt
1 db érett, puha avokádó
1 gerezd fokhagyma
kb fél lime leve (citrom is lehet)
só
1 ek krémsajt
4-5 db aszalt paradicsom
- Az avokádó héját húzzuk le és távolítsuk el a magját.
- Villával törjük össze az avokádót.
- Keverjük hozzá a krémsajtot és a zúzott fokhagymát.
- Sózzuk, borsozzuk és adjunk hozzá lime levet.
- Szeleteljük fel az aszalt paradicsomot és keverjük össze. Fogyasszuk tortillával, pirítóssal.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése