2013. március 4., hétfő

Joghurtos sárgabarackkrémleves

Ma egy nagyon gyors, főzés nélküli krémlevessel tudok szolgálni!
Mivel egy igazán szorgos-dolgos pakolászós, selejtezős hétvégén vagyok túl, így sok időm nem maradt a főzésre, lényegében azt ettük amit a mélyhűtő pakolása közben megláttam és gyorsan elkészíthető volt. A kezembe akadt többek között egy adagnyi napérlelte sárgabarack is, melyből a következő leves készült. 

Feltétnek pirított mandulát vagy például zabkekszet ajánlok hozzá!


Hozzávalók (4 adagoz):
60 dkg sárgabarack (fagyasztott vagy friss)
2,5 dl sűrű natúr joghurt
cukor vagy édesítőszer


  1. A barackokat magozzuk ki.
  2. A barackot és a hideg joghurtot tegyük turmixgépbe és turmixoljuk össze.
  3. Amennyiben szükséges édesítsük ízlés szerint, valamint hígítsuk kellemes sűrűségűre vízzel és turmixoljuk ismét össze.


Nincsenek megjegyzések:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails