2013. március 24., vasárnap

Joghurtos almakrémleves

Nagyon nem tudja ez az időjárás mostanában, hogy mit akar, szinte hihetetlen! Mit mondjak, Én most már egyre nehezebben viselem, hogy mikor már végre kitavaszodna akkor néhány nap múlva biztosan behavazunk:)

A következő leves nem időjárásfüggő, sőt amolyan jolly joker  is lehet, ugyanis hidegen hűsítőként is fogyaszthatjuk, de forrón tálalva is nagyon finom.


Hozzávalók (4 adagoz):
3 db közepes alma 
2,5 dl sűrű natúr joghurt

1 citrom leve
fahéj
cukor vagy édesítőszer




  1. Az almáknak vágjuk le a héját valamint szedjük ki a magházukat.
  2. Tegyük fel az almákat annyi vízbe főni, hogy ellepje. Tegyünk hozzá fahéjat, a citrom levét valamint édesítsük ízlés szerint. Főzzük össze forrásig.
  3. Tegyük hozzá joghurtot és tegyük turmixgépbe, majd turmixoljuk össze.
  4. Amennyiben szükséges édesítsük még ízlés szerint, valamint hígítsuk kellemes sűrűségűre vízzel.

Nincsenek megjegyzések:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails