Nagyon Boldog Új Évet kívánok minden kedves olvasómnak!
Mézesélet
Hozzávalók:
0,6 kg marhabélszín
2 nagy fej vöröshagyma
5 gezezd fokhagyma
2 tojás sárgája
mustár
olaj
só
bors
pirospaprika
chili
- A marhahúst szeleteljük fel és kenjük be mindkét oldalukat mustárral. Tegyük bele egy jól zárható edénybe, és öntsük fel olajjal. Olyan edényt válaszunk ami nem túl nagy a hús mennyiségéhez képest. Kb 1,5 -2 dl olaj kerüljön bele.
- Tegyük be hűtőszekrénybe és pácoljuk a húst 3-4 napon keresztül.
- A megpácolt húst daráljuk le húsdarálón 2-szer. A hússal együtt darájuk bele a vöröshagymát is.
- A megadott fűszerekkel ízlés szerint ízesítsük.
1 megjegyzés:
Kedves Mézesélet,
neked is Boldog újévet kívánok!!!
Megjegyzés küldése