2012. július 9., hétfő

Könyvajánló és egy kis játék 2.

facebookon már említettem, hogy ismét lesz módom egy újabb játék keretében kisorsolni egy szakácskönyvet. Hogy melyik könyvről is van szó? A szóban forgó könyv nem más, mint  Rachel Allen: A család kedvencei című szakácskönyve!


Igazán örömömre szolgált, hogy a T.bálint Könyvkiadó ismét megkeresett és felajánlott két könyvet, ugyanis egyértelműen nagy sikere volt a múltkori könyves játéknak is. 

Gondolom sokan vannak úgy mint Én, hogy Rachel Allent elsősorban a TV paprikán keresztül ismerték meg. A könyvet múlt héten kaptam meg, így volt alkalmam már átlapozni, így biztosan mondhatom, hogy lesz belőle több minden is amit mindenképpen el fogok készíteni. 


Egy kis ízelítő, hogy milyen fejezetek találhatóak a könyvben:

  1. Könnyű családi fogások
  2. Édes ünnepek
  3. Piknik és kirándulások
  4. Fogások gyerekeknek
  5. Tágabb család
  6. Étkezés a szabadban-
  7. Házimozi
  8. Nagy ünnepek
  9. Ehető ajándékok
  10. Ahogy anyukám csinálta
  11. Még néhány kedvenc 
" A TV Paprika nézői már jól ismerik Rachel Allent, a kedves, szőke, ír fiatalasszonyt, aki fáradhatatlan lelkesedéssel mutatja be a minőségi alapanyagokat, a legújabb trendeket, és a praktikus megoldásokat. ELEGÁNS ÉTELEK EGYSZERŰEN-ez Rachel Allen mottója. Rachel négy korszakos bestseller szerzője , köztük található a A család kedvencei. Rachel stílusa mindenek felett nagyon praktikus és egyszerű, de lenyűgözően elegáns ételei óriási sikerre tarthatnak számot családi és baráti körben egyaránt. Megtalálhatóak benne ír helyi ízek és nemzetközi behatások is. A BBC /ahol műsorai nagy sikerrel futnak/ minősítése szerint Rachel az „Ír szakácskirálynő”, A Good Food Magazin szerint pedig az ír konyhát végleg elhelyezte a világ gasztrotérképén." 

Az ajándékpéldányt azon kedves olvasóim között fogom jövő hétvégén kisorsolni, akik a facebookon a következő postot like-olják és ezzel egyidejűleg megosztják!

Nincsenek megjegyzések:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails