Hozzávalók:
50 dkg mascarpone
3 tojás
1,5 dl erős feketekávé
2 lap zselatin
édesítőszer
kakaópor
2 dl tejszín
- A tojásokat válasszuk szét és a fehérjét verjük fel kemény habbá.
- Főzzünk le 1,5 dl erős feketekávét.
- A zselatin lapokat áztassuk be hideg vízbe, majd a meleg kávéba oldjuk fel a zselatin lapokat.
- A tojások sárgáját a mascarponéval keverjük ki krémesre. Adjuk hozzá a kávét és édesítsük ízlés szerint.
- A tojás fehérjékből készült habot óvatosan keverjük bele a mascarponés keverékbe.
- A tejszínt verjük fel habbá.
- Adagoljuk ki poharakba a krémet. A krém tetejére szórjunk kakaóport. Utána tegyük rá a tejszínt, majd a tetejére ismét szórjunk egy réteg kakaót.
3 megjegyzés:
Nyami nyami! Ezt most szívesen megenném :)
Ó, hogy ez milyen gyönyörűséges! :)
És persze finom is. :))
Ó, hogy ez milyen gyönyörűséges! :)
És persze finom is. :))
Megjegyzés küldése