2013. július 13., szombat

Fetás sárgabaracksaláta


Szinte hihetetlenül mézédes és nagyon friss sárgabarackot kaptam a szüleimtől a héten, mégpedig egy egész ládányit. 

Tegnap készült belőle egy nagyon finom fagyi, ma pedig a következő saláta. Magában is tudom ajánlani, de Én például zabpelyhes rántott húshoz ettem köretnek ma ebédre. Tessék kipróbálni, nagyon finom:)


Hozzávalók:
sárgabarack
feta sajt
olíva olaj
ruccola



  1. A sárgabarackot mossuk meg. Szedjük ki a magjait, majd vágjuk össze nagyobb darabokra.
  2. Forgassuk össze a ruccolával, majd tegyük tányérra.
  3. Morzsoljunk rá  fetát és locsoljuk meg olíva olajjal

Nincsenek megjegyzések:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails