2013. január 17., csütörtök

Krémsajtos-gombás brokkoli

...amely Nálam a maradékfelhasználás jegyében született,  ugyanis az itthon lévő alapanyagokat vettem hozzá alapul. Volt itthon gombám és brokkolim is, de mindkettőből csak egy kevés, így megbeszéltem magammal, hogy biztos nem lesz rossz, ha csak egy kis krémsajttal sütöm össze. Fogyaszthatjuk köretként, de magában egy könnyebb étkezésre is jó lehet.


Hozzávalók:
20 dkg brokkoli
10 dkg gomba (csiperkét használtam)
15 dkg krémsajt

bors

  1. A brokkolit és a gombát vágjuk össze kisebb darabokra, majd helyezzük egy tűzálló tálba.
  2. Sózzuk, borsozzuk a zöldségeket, majd tegyük rá a krémsajtot.
  3. Előmelegített 180 fokos sütőben lefedve süssük addig amíg a zöldségek megpuhulnak.

Nincsenek megjegyzések:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails