2011. január 13., csütörtök

Majonézes sajtos gombasaláta

Valami nagyon gyors és egyszerű dolgot szerettem volna készíteni a vacsorára készülő zsemléhez. Így esett a választás a majonézes gombára, amibe sajtot is tettem.


Hozzávalók:
80 dkg csiperke
20 dkg edami sajt
1 nagy doboz tejföl
5 ek majonéz
mustár
só cukor

  1. A gombákat tisztítsuk meg és sós vízben 5 percig főzzük őket.
  2. Keverjük ki a tejfölt a majonézzel, és ízesítsük sóval, mustárral és cukorral.
  3. A kihűlt gombákat vágjuk össze vastagabb szeletekre. A sajtot kockázzuk fel.
  4. Keverjük bele a majonézes alapba a gombát és a sajtot.
  5. Fogyasztásig tartsuk hűtőszekrényben, hogy az ízek összeérjenek.

Nincsenek megjegyzések:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails