2013. február 26., kedd

Ruccola pestós tészta

Rohanós hétköznapok ideális fogása lehet a következő ruccola pestós tészta, feltéve ha szeretjük mind a tésztás ételeket mind pedig a ruccolát.....Annyi idő alatt amíg kifő a tészta kényelmesen elkészíthetjük  a pestót és még talán meg is teríthetünk:)


Hozzávalók (2 adag tésztához):
10 dkg ruccola

bors
kb 3 ek olíva olaj
2 gerezd fokhagyma
3 ek reszelt parmezán/grana padano


+ tészta és további parmezán/grana padano a tálaláshoz



  1. A megmosott, ruccolát hagyjuk megszáradni.
  2. Tegyük fel a tésztát főni.
  3. Adjuk hozzá a többi alapanyagot a ruccolához és pépsítsük össze pl turmixgépbe.
  4. Tálaljuk a kifőtt tésztát a ruccola pestóval valamint reszeljünk rá grana padano/parmezán-t


Nincsenek megjegyzések:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails