2013. február 15., péntek

Ruccola pesto

Igaz, nem túlságosan sok ruccolás recept szerepel a blogon, de Nekem mégis nagyon nagy kedvencem ám:) Általában simán valamely salátába szoktam fogyasztani, vagy inkább még gyakrabban a reggeli szendvicsemet szoktam jó megpakolni ezzel az ízletes salátával. 
Múlt héten pestot készítettem belőle, melyet tehetünk tésztára, salátára, sült húsok mellé, kelt tésztába, vagy csak simán jófajta kenyérrel, péksütivel vagy pirítóssal is nagyon finom tud lenni.


Hozzávalók:
10 dkg ruccola

bors
kb 3 ek olíva olaj
2 gerezd fokhagyma
3 ek reszelt parmezán


  1. A megmosott, ruccolát hagyjuk megszáradni.
  2. Adjuk hozzá a többi alapanyagot és pépsítsük össze pl turmixgépbe.


Nincsenek megjegyzések:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails