Hozzávalók:
1 egész csirke (kb 1,5 kg-os csirkét használtam)
só
2 ek mustár
2 ek baracklekvár
2 ek barbecue szósz
1 tk worchester szósz
4 gerezd fokhagyma
bors
bazsalikom
bazsalikom
- A csirkét mossuk meg, és tisztítsuk meg gondosan, majd töröljük szárazra, és sózzuk és borsozzuk be.
- A fokhagymát zúzzuk össze majd keverjük össze a mustárral, a lekvárral, a barbecue szósszal és a worchester szósszal. Adjunk hozzá friss vagy szárított bazsalikomot.
- Kenjük be alaposan a csirkét mindenhol a szósszal.
- Tegyük bele a csirkét sütőzacskóba és 190 fokon süssük készre kb 1 órán keresztül. Az utolsó 10 percben vegyük ki a sütőzacskóból és emeljük meg a sütési hőmérsékletet 200 fokra és süssük addig amíg igazán ropogós lesz a csirke bőre.
- Miután kivettük a sütőből, hagyjuk 15 percet állni és fogyasztható is.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése