Hozzávalók:
sült lazac
madársaláta
kuszkusz
vaj
Az öntethez:
só
olíva olaj
citrom vagy lime leve
- A kuszkusz öntsük egy tálba.
- A kuszkuszt öntsük fel annyi vízzel, hogy ellepje.
- Sózzuk meg és keverjük el, majd takarjuk le annyi időre amíg beszívja a nedvességet (5-10 perc).
- Keverjük el a vajat kuszkuszban.
- A lazacot tépkedjük szét apró darabokra.
- Amennyiben nincsen sült lazacunk akkor készítsük el a következőképpen. A lazacfiléket sózzuk. Egy serpenyőben hevítsünk fel egy kis olívaolajat. Süssük meg a hal mindkét oldalát kb 3-4 percig a bőrös felével kezdve.
- Keverjük ki az öntetet.
- Halmozzuk a salátát tányérokra, Tegyünk rá a lazacból és a kuszkuszból, majd locsoljuk meg az öntettel
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése