Hozzávalók:
1 egész csirke (kb 1,5 kg-os csirkét használtam)
só
2 ek mustár
2 ek baracklekvár
1 nagy csokor petrezselyem
- A csirkét mossuk meg, és tisztítsuk meg gondosan, majd töröljük szárazra, és sózzuk és be.
- Keverjük össze a lekvárt és a mustárt.
- Kenjük be alaposan a csirkét mindenhol a szósszal.
- Tegyük bele a csirkét sütőzacskóba és 190 fokon süssük készre kb 1 órán keresztül.
- Az utolsó 10 percben vegyük ki a sütőzacskóból, szórjuk meg durvára vágott petrezselyemmel. Emeljük meg a sütési hőmérsékletet 200 fokra és süssük addig amíg igazán ropogós lesz a csirke bőre.
- Miután kivettük a sütőből, hagyjuk 15 percet állni és fogyasztható.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése