2014. október 15., szerda

Petrezselymes csirkesült




Hozzávalók:
1 egész csirke (kb 1,5 kg-os csirkét használtam)

2 ek mustár
2 ek baracklekvár
1 nagy csokor petrezselyem

  1. A csirkét mossuk meg, és tisztítsuk meg gondosan, majd töröljük szárazra, és sózzuk és be.
  2. Keverjük össze  a lekvárt és a mustárt.
  3. Kenjük be alaposan a csirkét mindenhol a szósszal.
  4. Tegyük bele a csirkét sütőzacskóba  és 190 fokon süssük készre kb 1 órán keresztül. 
  5. Az utolsó 10 percben vegyük ki a sütőzacskóból, szórjuk meg durvára vágott petrezselyemmel. Emeljük meg a sütési hőmérsékletet 200 fokra és süssük addig amíg igazán ropogós lesz a csirke bőre.
  6. Miután kivettük a sütőből, hagyjuk 15 percet állni és fogyasztható.

1 megjegyzés:

International Directory Blogspot írta...

Hello I'am Chris From France!!
You Have A Wonderful Blog Which I Consider To Be Registered In International Blog Dictionary. You Will Represent Your Country
Please Visit The Following Link And Comment Your Blog Name
Blog Url
Location Of Your Country Operating In Comment Session Which Will Be Added In Your Country List
On the right side, in the "green list", you will find all the countries and if you click them, you will find the names of blogs from that Country.
Imperative to follow our blog to validate your registration.Thank you for your understanding
http://world-directory-sweetmelody.blogspot.com/
Happy Blogging
****************

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails