2012. március 22., csütörtök

Athénba jártam...

Hú, nagyon régen jelentkeztem bejegyzéssel ....talán még nem is volt a blog indulása óta ilyen sok szünet két bejegyzés között!
Köszönöm a kedves kérdéseket/érdeklődést, jól esett, hogy hiányolt néhány kedves olvasóm:) Eltűnésem oka az volt, hogy nem voltam itthon, utazgattam egy kicsit. Jó pár napot Athénban és környékén töltöttem és annyi program, látnivaló jutott minden napra, hogy a blogom közelébe se jutottam.



Eredetileg úgy terveztem, hogy ma már megosztok egy receptet, görögországi képekkel fűszerezve, de most látom, hogy ez nem fog sikerülni. Még nem igazán sikerült visszarázódnom az itthoni hétköznapokba, ugyanis pont a legfontosabb fényképet, magát az ételt nem tudom feltölteni, mert nem mentettem le elérhető helyre:(



Hozok majd egy rövidebb beszámolót az útról, ha egyszer eljutok a képeim átválogatásához, addig is néhán kedves/kedvenc képet találhattok ízelítőnek!





4 megjegyzés:

Éva írta...

Üdvözöllek itthon! De nagyon sok szép helyen járhattál! Remélem apránként 1-1 recept közben felteszel az utadról is fotókat! Ezek is nagyon szépek amit most tettél fel! Várom a folytatást!

Mézesélet írta...

Köszi Éva! Igen, tervezek még egy pár fotót és receptet is az útról megosztani!

bodzablog írta...

Kerek perec megmondom, hogy irigy vagyok a narancsaidra! :)))))))) és persze nagyon várom a beszámolódat is :) Lassan nekem is szégyellnem kellene magam, hogy a kis bodzámat elhanyagolom. De annyi minden más van most az életben, hogy szinte sosem érek rá, vagy már olyan késő van, hogy nincs erőm a gép elé ülni. De nem panaszkodom, mert jó dolgok történnek. kop-kop-kop! (pedig nem is vagyok babonás) Év végére aktiválom majd magam, addig pedig téged olvaslak :))))

Mézesélet írta...

Szia Emese! Igen, van, hogy kevés idő jut a blogra, hiányozni fog, hogy nem írsz majd mostanában:( Örülök, hogy jó dolgok történnek Veled, most akkor Én még jobban irigykedhetek:D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails