Igaz, hogy lassan már esélyem sem lesz arra, hogy minden konyhai kiegészítőm elférjen a szekrényekben, de azt nem hagyhattam ki, hogy vegyek végre jégkrémkészítő formát is:) Első körben nem variáltam túl a dolgot és a jól bevált citromfagylalt receptem alapján készítettem egy adag jégkrémet.
Hozzávalók:
1 citrom
1,5 dl tejszín
1,5 dl joghurt
folyékony édesítőszer
- A citrom levét csavarjuk ki.
- Öntsük hozzá a tejszínt, a joghurtot.
- Keverjük össze, majd édesítsük ízlés szerint.
- Töltsük a masszát jégkrémformába, majd tegyük dermedésig fagyasztóba.
3 megjegyzés:
Imádom a citromfagyit. Jégkrémnek eddig még nem próbáltam, de ez a recepted vonzónak tűnik, így elképzelhető hogy kipróbálásra kerül.Köszi!
Nagyon szép képek!:)
Köszönöm:)
Megjegyzés küldése