2012. augusztus 29., szerda

Fokhagymás-aszalt paradicsomos tészta

A képeken a tegnapi ebédemet láthatjátok, ami pillanatok alatt elkészült. Igaz, nem néztem az órámat, de szerintem az elkészítéssel és a fotózással  együtt végeztem mindösszesen 15 perc alatt, így nagyon tudom ajánlani rohanós napokra.


Ritkán merül  fel bennem valamilyen tésztás étel gondolata, de amikor tegnap üvegeztem a megszáradt aszalt paradicsomokat akkor egyértelműen valamilyen ilyen étel fogalmazódott meg bennem.

Válaszunk az elkészítéséhez jó minőségű alapanyagokat, jófajta tésztát, olíva olajat, vajat!


Hozzávalók (1 adaghoz):
4 gerezd fokhagyma
vaj
olíva olaj
8 db aszalt paradicsom
parmezán/ grana padano
1 adag tészta


  1. A zúzott fokhagymát vajon futtassuk meg. 
  2. Adjuk a hagymához az apróra  felkockázott aszalt paradicsomot..
  3. A frissen kifőtt tésztát keverjük össze a fokhagymás keverékkel és locsoljuk meg olíva olajjal.
  4. Tálaljuk  parmezán/ grana padano-val.

Nincsenek megjegyzések:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails