A képeken a tegnapi ebédemet láthatjátok, ami pillanatok alatt elkészült. Igaz, nem néztem az órámat, de szerintem az elkészítéssel és a fotózással együtt végeztem mindösszesen 15 perc alatt, így nagyon tudom ajánlani rohanós napokra.
Ritkán merül fel bennem valamilyen tésztás étel gondolata, de amikor tegnap üvegeztem a megszáradt aszalt paradicsomokat akkor egyértelműen valamilyen ilyen étel fogalmazódott meg bennem.
Válaszunk az elkészítéséhez jó minőségű alapanyagokat, jófajta tésztát, olíva olajat, vajat!
Hozzávalók (1 adaghoz):
4 gerezd fokhagyma
4 gerezd fokhagyma
vaj
olíva olaj
8 db aszalt paradicsom
parmezán/ grana padano
1 adag tészta
parmezán/ grana padano
1 adag tészta
- A zúzott fokhagymát vajon futtassuk meg.
- Adjuk a hagymához az apróra felkockázott aszalt paradicsomot..
- A frissen kifőtt tésztát keverjük össze a fokhagymás keverékkel és locsoljuk meg olíva olajjal.
- Tálaljuk parmezán/ grana padano-val.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése