2013. augusztus 29., csütörtök

Joghurtos feketeszeder fagylalt

Ezen a nyáron nagyon sokféle fagylaltot készítettem, szinte kivétel nélkül mindig az idénynek megfelelő gyümölcsökből. Fényképezés és blogolás terén már nem mondhatom el, hogy ilyen szorgalmas voltam , de ezt a nagyon joghurtos feketeszedres variációt éppen sikerült megörökítenem még valamikor augusztus elején.



Sok előkészületet nem igényel ennek a fagylaltnak az elkészítése ugyanis csupán a sűrű, krémes joghurtból és feketeszederből áll némi édesítéssel.




Hozzávalók:
8 dl  sűrű joghurt görög/török
50 dkg feketeszeder
porcukor vagy édesítőszer ízlés szerint



  1. Turmixoljuk össze a feketeszedret.
  2. keverjük össze a joghurtot és a feketeszedret és édesítsük ízlés szerint.
  3. Készítsük el a géppel a fagylaltot, majd ha elkészült tegyük a fagyasztóba, hogy gombócolhatóvá dermedjen


2 megjegyzés:

Blogkonyha írta...

A fotók gyönyörűek, szemet kápráztatóak!!! A fagyi mennyei! Mást nem tudok írni... :o)

Mézesélet írta...

Nagyon-nagyon köszönöm.... Mást nem is tudok írni:):):)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails