A következő linkre kell kattintani a Nespresso oldalán és a kép alá a receptem nevét kéne írni:
"Jeges-karamellás ROSABAYA DE COLOMBIA kávé"
Jeges-karamellás ROSABAYA DE COLOMBIA kávé
Hozzávalók (2 pohárhoz):
10 dkg cukor
3 dl hideg tej
2 kapszula ROSABAYA DE COLOMBIA kávé
jégkocka
- A cukrot öntsük egy lábasba és karamellizáljuk meg. Az elkészült karamellt öntsük ki sütőpapírra és gyors mozdultatokkal simítsuk ki, majd hagyjuk megdermedni. Ezután törjük össze kisebb darabokra.
- Főzzük le a kávét és hagyjuk kihűlni.
- Készítsük el a hideg tejhabot.
- Tegyünk a poharakba a karamellből és tegyünk rá jégkockát.
- Rétegezzünk rá tejhabot, majd öntsük rá a kávét.
- Tegyünk rá tejhabot majd tegyünk rá további karamelldarabokat ízlés szerint
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése