Minden bizonnyal sokan tudjátok hogy 2016 májusában Budapesten kerül megrendezésre a Bocuse d’Or európai döntője.
A versenynek az egyik fő támogatója a Nespresso, akik jóvoltából nemrég részt vehettem egy Bocuse d’Or mesterkurzuson, ahol fantasztikus dolgokat volt lehetőségem elkészíteni pár kiválasztott blogger társaságában.
A kurzuson a Bocuse d’Or magyar csapatának felkészítő edzőjének, Vomberg Frigyes irányítása alatt készítettünk el három pompás fogást. Az elkészítendő ételekről pontos leírást kaptunk és Frigyes végig irányította a tevékenységünket, így nem meglepő, hogy minden jól sikerült és nagyon sokat sikerült tanulnom.
Jöjjön akkor a menü, íme hogy mit is főztünk illetve mit látunk a képeken:
Lazactatár blinin
Szarvasgerinc kenyérkéregben sütőtök pürével és marinált zöldségekkel
Csokoládés meggy kávékrémmel
Moai coffee
A kurzusra a Nespresso számos kávékülönlegességgel készült, így azokat is meg tudtuk kóstolni.
Íme néhány kép, melyek valamelyest talán visszaadják a kurzus hangultatát, bár bevallom, hogy némelyik pillanatban azt se tudtam, hogy főzzek-e vagy inkább fotózzak :)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése